• ZOM Development

    Investeren in de ontwikkeling van nieuwe huurwoningencomplexen.

    ZOM Development
Blijf op de hoogte!
  • van ontwikkelingen op de Amerikaanse vastgoed markt.

  • *

Intermediairs/adviseurs

Amerikaans vastgoed vormt voor veel investeerders al geruime tijd een vast onderdeel van een goed gespreid investeringsportfolio. Spreiding in regio alsmede in valuta spelen hierin een rol. Amerikaanse huurwoningen vormen al decennia lang een van de meest solide en lucratieve beleggingsobjecten ter wereld [infografic]. Sinds 1980 is StoneBridge, samen met haar zusterbedrijven, actief binnen de Amerikaanse residentiele vastgoedmarkt en heeft hierbij een zeer solide trackrecord opgebouwd, zowel in het ontwikkelen van, als het investeren in, residentieel vastgoed.  

StoneBridge Investments creëert voor (kleine) groepen investeerders 'private placements' welke gestructureerd worden in samenspraak met de betrokken investeerders. Hiermee kunnen specifieke beleggingsvoorkeuren geadresseerd worden, waaronder structuur, looptijd, rendement en leverage. 

Deze fondsen worden uiteraard in lijn met bewezen investeringscriteria geselecteerd.

Periodieke verslaglegging kan afgestemd worden op de wensen van de investeerder. In onze verslaglegging geven we periodiek inzicht in de financiële en technische staat van het vastgoed. Ook zaken als bezettingsgraad, trends en ontwikkelingen in de onderhavige markt maken we inzichtelijk. Zo blijven fondsenbeheerders en beleggers gezamenlijk op de hoogte van hun investering en de te verwachten rendementen. Graag zoeken we samen naar de beste investering voor uw opdrachtgevers. 

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of bent u graag als eerste op de hoogte van een ophanden zijnde investeringskans? Maak dan nu een afspraak. En wilt u graag periodiek geïnformeerd worden over onze projecten en resultaten? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.