Team

Het team van StoneBridge bestaat uit zeer ervaren vastgoed professionals met een lange staat van verdiensten, die hun vak begrijpen en uitvoerige kennis hebben van de markten waarin zij opereren. Deze kennis en toewijding voeren de basis van de gerealiseerde successen.  

 

Kees F. Brüggen - MRE

Statutair Bestuurder & Managing Director

Sinds 1993 woonachtig in Washington, D.C. Jarenlange ervaring in Investment Management op het gebied van Amerikaans vastgoed. Als Managing Director van StoneBridge Investments is Kees verantwoordelijk voor alle aspecten van het selectie- en acquisitieproces en de marketing- en salesactiviteiten. Voorheen was Kees onder meer werkzaam als Chief Operating Officer bij The IBUS Company.

 

 

 
 

Frank S. Wolt

Directeur, Investor Relations & Fund Management

Frank is sinds 2003 actief in het Amerikaans vastgoed, waarbij hij in eerste instantie als jurist betrokken was bij aankoop en ontwikkelingsfinancieringen van Amerikaans vastgoed. Gedurende een periode van bijna 4 jaar was Frank woonachtig en actief in de Verenigde Staten als vastgoedfinancier en verantwoordelijk voor de investor relations bij een vastgoedontwikkelaar in Washington, D.C. Met ruim tien jaar ervaring in Amerikaans vastgoed keerde Frank terug naar Nederland en werd bij StoneBridge verantwoordelijk voor Fund Structurering en Investor Relations. 

  

 

 


William Bateman - MRE

Directeur, Acquisitions & Asset Management

Geboren als 'Washingtonian', heeft Will al van jongs af aan een passie voor vastgoed. Met ruim zes jaar ervaring binnen vastgoedinvesteringen is Will verantwoordelijk voor het selecteren, structureren en het due diligence proces van nieuwe acquisities. Daarnaast is Will verantwoordelijk voor het asset management over de bestaande portfolio. Voorafgaand aan StoneBridge is Will twee jaar werkzaam geweest als vastgoedadviseur, waarbij hij zich voornamelijk richtte op de verhuur en verkoop van kantoren en commercieel vastgoed in Washington, D.C. e.o. Will studeerde bedrijfskunde aan Clemson University en heeft zijn Masters in Real Estate Development behaald aan de vooraanstaande Georgetown University.

  

 


 

R. "Rex" Neijtzell de Wilde - RA

Statutair Bestuurder & CFO

Als Managing Director van Timeless Investments, de grootaandeelhouder van StoneBridge is Rex statutair bestuurder en CFO van StoneBridge. Voorafgaand aan Timeless is Rex werkzaam geweest bij Deloitte waar hij ruim tien jaar ervaring heeft opgedaan als extern accountant van zowel Nederlandse als buitenlandse (vastgoed) bedrijven. Rex heeft aan de Erasmus Universiteit Rotterdam zowel zijn Masters economie als rechten behaald waarna hij vervolgens zijn Postdoctoraal accountancy succesvol heeft afgerond.

 

 

 

 

 

grootaandeelhouder Timeless Investments en van daaruit intensief betrokken bij de acquisities van StoneBridge. Richard Baltus is benoemd tot statutair bestuurder van StoneBridge Investments.
 

 

 

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

 
 
   
› verzenden