• ZOM Development

    Investeren in de ontwikkeling van nieuwe huurwoningencomplexen.

    ZOM Development

Missie

StoneBridge is een Nederlandse beleggingsspecialist in Amerikaans vastgoed met fondsen die behoren tot de succesvolste vastgoedinvesteringen voor Nederlandse beleggers.

Stonebridge helpt u uw financiën te structureren met efficiënte investeringen in Amerikaans residentieel vastgoed. Onze organisatie bestaat uit ervaren en getalenteerde professionals die hun kennis van de markt en gevoel voor trends en risico’s in succes weten om te zetten. 

StoneBridge investeert altijd samen met u. Uw belangen lopen daardoor altijd gelijk aan onze belangen. 

Bekijk hier ons trackrecord van de afgelopen jaren.

Visie

Ieder project vergt actief management, met lokale kennis en dagelijkse betrokkenheid vanuit het management. Het aantal projecten dat gelijktijdig wordt beheerd is dan ook beperkt. Uit het grote aantal investeringsmogelijkheden dat wij jaarlijks krijgen aangeboden, kwalificeert slechts een handvol projecten waarop een bieding wordt gedaan. 

Door de strikte selectiecriteria die worden gehanteerd en onze investeringsfilosofie, structureert StoneBridge slechts enkele fondsen per jaar waarin u kan deelnemen. Dit resulteert al jaren in zeer succesvolle beleggingen met een aantrekkelijke rendementen.

Ons succes

Dankzij onze lokale aanwezigheid, met beschikking over actuele marktinformatie, identificeren wij de investeringsmogelijkheden voordat anderen deze herkennen – een unieke aanpak waarmee wij beleggingsfondsen kunnen structureren met zeer gunstige risico/rendement-verhoudingen. 

Onze projecten 

De projecten die wij selecteren, bevatten altijd een waardecreërend element. Wij onderscheiden daarbij verschillende soorten projecten: value-add, restauratie, herpositioneren, core+ en ontwikkeling. Voorbeelden hiervan staan beschreven onder Casus.

 

Blijf op de hoogte!
  • van ontwikkelingen op de Amerikaanse vastgoed markt.

  • *