• StoneBridge Investments

    Op basis van lokale kennis en ervaring samen investeren in Amerikaanse huurwoningencomplexen.

    StoneBridge Investments

 

Over StoneBridge

StoneBridge Investments is een uniek gepositioneerde vastgoed belegger, gespecialiseerd in het investeren in bestaande huurwoningcomplexen. Samen met zusterbedrijven ZOM Development (ZOM) en ZOM Residential Management (ZRS) vormt StoneBridge een uniek platform, gespecialiseerd in alle vastgoeddisciplines binnen de huurwoningmarkt in de Verenigde Staten.

Vanuit hun eigen specialismen dragen deze drie vastgoedspecialisten ieder zorg voor een deel van de investeringsketen. 

ZOM en ZRS zijn tijdens het selectie- en acquisitietraject betrokken bij het opstellen van het investeringsbudget. ZRS geeft daarbij inzicht in de verwachte bezetting, operationele kosten en inkomsten. ZOM kan als (her)ontwikkelaar de noodzakelijke verduidelijking geven over de kosten van te renoveren/ontwikkelen woningen.

Met de uiterst efficiënte en transparante werkwijze van dit vastgoedplatform ontstaat een synergetisch ingevuld businessplan dat aan de hoogste (institutionele) vereisten voldoet.

Wilt u meer weten? neem contact met ons op of klik hier om onze brochure als pdf te downloaden.

Netwerk

Lokaal gevestigd in Georgetown, Washington, D.C. en met een management team dat sinds ruim 20 jaar actief is binnen Amerikaans vastgoed beschikt StoneBridge over uitvoerige kennis en ervaring en beschikt Stonebridge over een breed netwerk waarmee snel aantrekkelijke investeringsmogelijkheden kunnen worden geidentificeerd. 

Vanuit ons kantoor in Amsterdam onderhouden wij regelmatig contact met onze investeerders. Naast de jaarvergaderingen voor de fondsen informeren wij ook graag tijdens een persoonlijke ontmoeting over onze lopende en nieuwe projecten.

Lees hier meer over onze missie en visie.

Lokale kennis

Sinds 1980 hebben wij met onze zusterbedrijven en investeerders voor meer dan $1,5 miljard aan vastgoed ontwikkeld en aangekocht. Om binnen Amerikaans vastgoed blijvend succesvol te zijn, is lokale aanwezigheid naar onze mening noodzakelijk. Zo kunnen wij effectief en met de juiste kennis inspelen op de relevante lokale economische of demografische ontwikkelingen. 

Samen investeren

Wij selecteren enkel objecten die onze investeringen een reële potentiële toegevoegde waarde bieden. Doordat StoneBridge altijd met haar eigen vermogen meeinvesteert bieden wij investeerders de unieke mogeljikheid om werkelijk samen met een lokale belegger te investeren in de Amerikaanse vastgoedmarkt.

Ons trackrecord is zeer sterk: vanaf 2004 was het rendement voor haar investeerders gemiddeld ruim 16,4%.

Blijf op de hoogte!
  • van ontwikkelingen op de Amerikaanse vastgoed markt.

  • *