imgPolicy Entree
Policy Entree
imgLobby vóór restauratie
Lobby vóór restauratie
imgLobby na restauratie
Lobby na restauratie
imgKeuken in The Policy vóór restauratie
Keuken in The Policy vóór restauratie
imgKeuken in The Policy na restauratie
Keuken in The Policy na restauratie
imgNieuwe indeling keuken in The Policy
Nieuwe indeling keuken in The Policy
imgBadkamer in The Policy vóór restauratie
Badkamer in The Policy vóór restauratie
imgBadkamer na restauratie
Badkamer na restauratie
imgEen gang in The Policy vóór restauratie
Een gang in The Policy vóór restauratie
imgGangen in The Policy na restauratie
Gangen in The Policy na restauratie

Restauratie

Deze core rehabilitation is een voorbeeld van een volledige restauratie van een appartementencomplex op A-locatie.

Washington, D.C. kent een complexe regelgeving omtrent huurdersbescherming. Middels de Tenant Opportunity to Purchase Act (TOPA) hebben zittende huurders het recht om bij verkoop van het complex een gezamenlijk bod uit te brengen. Hoewel dergelijke processen het aankoopproces van residentieel vastgoed tijdrovend en ingewikkeld maken, biedt het interessante investeringsmogelijkheden voor goed ingevoerde partijen met lokale kennis. 

In 2008 kochten wij, nadat tot overeenstemming gekomen was met de huurders, het complex The Policy aan. Met de intentie om het gehele complex grondig te renoveren, hadden de huurders een keuze: gedurende de werkzaamheden blijven tegen dezelfde huurprijs, of de huur te beëindigen tegen een eenmalige vergoeding. 

Met de restauratie zijn de voorzieningen en installaties van het gebouw vernieuwd, waardoor het verbruik nu aan de individuele huurder kan worden doorbelast. De woningen zijn gemoderniseerd en voorzien van nieuwe verwarmings-/aircosystemen, keukens en badkamers. De klassieke façade en architectonische details van het gebouw zijn daarbij in tact gebleven. Na deze renovatie biedt het complex 62 luxe class-A woningen in een historisch gebouw. The Policy ligt in de trendy en vermogende deelmarkt Kalorama in Washington, D.C. Ondanks hoge huurprijzen realiseert het complex een gemiddelde bezettingsgraad van 95%. In 2014 is het complex succesvol verkocht aan een institutionele investeerder.


Blijf op de hoogte!
  • van ontwikkelingen op de Amerikaanse vastgoed markt.

  • *