• Strikte due diligence en underwriting resulteert in beleggingsfondsen waarop wij vertrouwen. StoneBridge investeert daarom altijd samen met haar investeerders.

    StoneBridge

Investeringsmogelijkheden

Wij analyseren continu nieuwe investeringsmogelijkheden. Dit resulteert ieder jaar in een beperkt aantal nieuwe fondsen voor onze beleggers. Recent hebben wij onze twaalfde en dertiende value-add beleggingsfondsen gestructureerd. Voor meer informatie klik hier. Wilt u geïnformeerd worden over nieuwe beleggingsmogelijkheden die worden gestructureerd? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of mail ons op info@stonebridgeinvestments.nl.  

Enkele voorbeelden van fondsen die wij recentelijk hebben gestructureerd:

550 Abernathy (januari 2017)

In Sandy Springs, Atlanta gelegen Class C appartementen complex, bestaande uit 228 woningen. Door middel van het implementeren van een uitgebreid value-add programma, waarbij zowel de huizen als de gemeenschappelijke voorzieningen zullen worden gerenoveerd/gemoderniseerd, zal het complex inspelen op de groeiende vraag naar betaalbare aantrekkelijke huurwoningen in deze vermogende deelmarkt, met een groot aanbod van goed betaalde werkgelegenheid.

Beech Farm Apartments (september 2016)

In de gewilde omgeving van Fort Meade hebben wij een tweede complex aangekocht, Beech Farm Apartments, gelegen in Columbia, Maryland. De huurprijzen in dit complex zullen als gevolg van beperkte verbeteringen verhoogd kunnen worden, hetgeen zal resulteren in een aantrekkelijk uitkeerbaar rendement alsmede verkoopwinst na een verwachte investeringsperiode van 7 jaar. Voor de aankoop van dit complex hebben wij het fonds StoneBridge Residential Fund XII, LP gestructureerd. 

Seven Oaks Apartments (december 2015)

In Odenton, MD, gelegen tussen Washington, D.C. en Baltimore, vindt een sterke economische ontwikkeling plaats. Deze groei wordt voornamelijk gedreven door de groeiende werkgelegenheid in het nabij gelegen Fort Meade, een van de grootste legerbases in de V.S. Deze duurzame groei biedt zeer interessante investeringsmogelijkheden. Wij hebben voor ons bestaande fonds StoneBridge Residential Fund IX, LP. het een appartementencomplex Seven Oaks aangekocht, gelegen naast de toegang tot Fort Meade. 

Brightwood Portoflio (juni 2015)

In Washington, D.C. kochten we twee appartementencomplexen, The Brightwood Portfolio, ondergebracht in het StoneBridge Residential Fund XI, LP. Rekening houdend met de geldende strikte regelgeving betreffende huurverhogingen in Washington, D.C., biedt deze portfolio de mogelijkheid om met beperkte verbeteringen het complex te herpositioneren waarmee de huren in lijn kunnen worden gebracht met de huidige hogere markthuurprijs. 

ZOM Development

Om onze relaties, naast beleggingen in bestaand vastgoed, ook de mogelijkheid te bieden te investeren in de ontwikkeling van nieuwe appartementencomplexen, structureren wij van tijd tot tijd investeringsfondsen voor onze zusterorganisatie ZOM. Recent is hiervoor het fonds Banner Hill Investors, LP, geïnitieerd waarmee geïnvesteerd wordt in de ontwikkeling van 349 appartementen in het Banner Hill complex, gelegen in Baltimore, MD. 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe fondsen die wij structureren? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief of bel ons: 020 723 4321. 


Blijf op de hoogte!
  • van ontwikkelingen op de Amerikaanse vastgoed markt.

  • *